Gitaarlessen:

Natuurlijk kun je bij Jo Joosten Music terecht voor de aanschaf van de gitaar van je dromen, en wat is er dan mooier om op dit instrument te leren spelen onder begeleiding van een professioneel docent? Wij hebben verschillende adressen waar je terecht kan! De lessen worden geheel afgestemd op jouw niveau, wensen & muziekvoorkeur. 

Hieronder staan docenten waar wij veel mee samenwerken. Ben jij docent en wil jij hier ook bij komen te staan? Neem contact met ons op!

Ton van Helden:

Ton is al meer dan 30 jaar gitaarleraar en heeft honderden mensen gitaar leren spelen. Van beginners tot gevorderden en van (heel) jong tot (heel) oud.
Ton onderscheidt zich door zijn manier van lesgeven. Als gitaar cursist heb je veel invloed op de muziekkeuze én het leertempo. Het is immers JOUW hobby waar JIJ plezier aan wilt beleven

Ton geeft les in Roermond (di/woe/do) & in Melick (vrij/zat). Een gitaarles van 30 minuten kost €15,-. 

Aanmelden kan op: www.tonvanhelden.com

Geeft les in: Gitaar/Ukulele 

 

Jos Slabbers: 

Jos geeft al ruim 25 jaar gitaarles, basles en ukuleleles aan jong tot oud. Op alle niveaus en vele muziekstijlen.
De kosten voor een les zijn €18,00. De les vindt 1x per week plaats in De Gitaarstudio van Jos te Roermond en duurt 30 minuten, langer is uiteraard mogelijk.

Wil je eens met mij of met mijn methodiek kennismaken? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Geeft les in: Gitaar/Ukulele/Band coaching/ Studio opnames

 

 

 

 

Goof Veelen:

Goof is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Goof geeft les in: Gitaar, basgitaar, mandoline, ukulele & banjo!
U kunt via ECI-Roermond een les plannen:
Klik hier! Of rechtstreeks met Goof: goofveelen@gmail.com

Mark Vergoossen:

Mijn naam is Mark Vergoossen en ben sinds 1998 actief als professioneel gitarist. Wil je leren spelen zoals je favoriete gitarist/singer- songwriter of band? Je eigen liedjes maken op de gitaar? Maar ook bandcoaching, advies in versterkers én het gebruik van effecten. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven van zowel jong als oud. Ik zie het als een uitdaging om elke leerling zo snel -en leuk!- mogelijk naar zijn of haar doel te brengen.
De lessen worden gegeven bij Mark thuis in Echt. 
Kijk op zijn website voor meer informatie!

http://www.markvergoossen.nl

Geef jij ook (gitaar)les?

Geef jij gitaarles, en wil jij graag hier vermeld worden? Neem dan contact op met ons!
– Gitaarles
– Zangles
– Basgitaar
– Muziekles algemeen
– Bandcoaching